Zwangerschaps- en newborn fotografie

 

 

Van harte gefeliciteerd met jullie (toekomstige) zoon of dochter! Er zijn weinig dingen zo mooi als je dikke buik en jullie pas geboren kindje. De periode dat jullie kindje zo klein is, is maar kort. Daarom kan ik goed begrijpen dat je deze momenten vastgelegd wilt hebben.

Het is voor de hand liggend deze shoot in te plannen wanneer je tussen de 32 en 35 weken zwanger bent. Een zwangerschapsfotoreportage  vindt vaak op een buitenlocatie plaats of bij jullie thuis. Gemiddeld neem ik hier één uur de tijd voor.

Voor een lifestyle fotoreportage van jullie pasgeboren kindje reken ik ruim anderhalf tot twee uur. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat het fotograferen van jullie pasgeboren kindje in de eerste paar weken na de geboorte plaats vindt. Jullie kindje slaapt dan nog veel en neemt dan nog gemakkelijk een houding aan, dit is handig bij het maken van de foto’s. De foto’s worden altijd bij jullie thuis gemaakt. Hier zijn alle spulletjes bij de hand. Daarnaast hangt er een ontspannen sfeer en is er geen haast.

Wanneer je zowel een zwangerschaps- als newborn fotoreportage boekt bij Sara van der Vlugt fotografie krijg je 40 euro korting bij de fotografie van jullie kleine wondertje wanneer ik deze kom vastleggen na de geboorte.

Voor informatie kun je mij mailen, ik stuur je dan een brochure zodat je rustig en vrijblijvend de info kunt doornemen. Hierin staan ook de kosten vermeld. Ook voor vragen mag je mij altijd een mail sturen.

Familie shoot

 

Een familieknuffel, een kus voor papa en mama of het gewoon heel fijn hebben met elkaar. Deze momenten zijn het waard om vastgelegd te worden. Kom met je gezin langs om foto’s te maken, naast wat pure moment opname zijn er ook andere mogelijkheden zoals portretten, geposeerde gezinsfoto’s, broertjes en zusjes enz. In overleg kiezen we een passende locatie voor de foto’s. Een plek waar jullie graag komen met elkaar of misschien wel lekker thuis in een bekende omgeving.

Gemiddeld neem ik één uur de tijd om verschillende foto’s van jullie te maken. Met jonge kinderen neem ik graag iets meer tijd, zodat de kinderen even de tijd hebben om te wennen aan mij en de camera.

Voor informatie kun je mij mailen, ik stuur je dan een brochure zodat je rustig en vrijblijvend de info kunt doornemen. Hierin staan ook de kosten vermeld. Ook voor vragen mag je mij altijd een mail of whatsapp bericht sturen.

Let op, deze brochure is gericht op één gezin. Voor een fotoreportage van een gehele familie stel ik een persoonlijke offerte op, aansluitend op jullie wensen. Ook voor het vastleggen van familiefeesten kun je contact met mij opnemen.

Zakelijke opdrachten

 

Niks beters dan goede persoonlijke foto’s om je bedrijf een boost te geven. Gebruik ze voor de website, sociale media of visitekaartje. Stuur mij een mail met jou wensen en ideeën, ik stel dan een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor je op. Samen kijken we of ik de geschikte fotograaf ben om jouw bedrijf, producten of personeel vast te leggen.

Enkele bedrijven waar ik fotoreportage voor gedaan heb:

 • Huisartspraktijk Gobel & Feijen, Aalsmeer
 • Tandartspraktijk Vos, Aalsmeer
 • Kirsten Lek
 • Dymak Holland
 • Wow Opvoedcoaching
 • Roma Nova
 • Het Veenlanden College
 • Alkwin college uithoorn
 • Akerdome B.V.
 • The Social plan(t)
 • Strand Zomer

Friends shoot

 

”Vrienden maken de goede dagen beter en de lastige dagen makkelijker.”

En daarom is het zo belangrijk dat je de mooiste momenten met je beste vriend(en) vast legt! De slappe lach, een knuffel of iets wat echt typisch bij jullie past. Kies een bijpassende locatie of kom samen bij mij lang en ik leg deze mooie momenten van jullie samen vast. We maken er een gezellige shoot van waarbij veel wordt gelachen.

Voor informatie kun je mij mailen, ik stuur je dan een brochure zodat je rustig en vrijblijvend de info kunt doornemen. Hierin staan ook de kosten vermeld. Ook voor vragen mag je mij altijd een mail of whatsapp bericht sturen.

Portret fotografie

 

”Iedereen is fotogeniek”

Zou jij graag een aantal portret foto’s hebben van jezelf maar houd je niet van voor de camera staan? Dan ben je niet de enige. Tijdens een één-op-één fotoreportage gaan we op een door jou gekozen locatie aan de slag met het maken van de foto’s. Hierbij staat voorop dat we ongedwongen en relaxt foto’s namen aan de hand van jou wensen. Foto’s voor je CV, foto’s waarin je jouw passie naar voor laat komen of foto’s voor privégebruik.

Tijdens de shoot probeer ik te ontdekken wat voor iemand je bent en zal ik mijn uiterste best doen om jou vast leggen zoals je bent.

 

Let op – wanneer je portret foto’s wilt laten maken voor je bedrijf zijn er andere tarieven, kijk hiervoor bij het kopje zakelijke opdrachten.

X