Hi, laat ik me even voorstellen!

Ik ben Sara, 23 jaar oud en ik woon in Nieuwveen. De directe omgeving gebruik ik graag als locaties voor mijn foto’s. Ik woon bij mijn ouders waar ik een ruimte in het huis tot mijn beschikking heb om af te spreken met klanten en om te gebruiken als fotostudio.

Fotografie vind ik al een langere tijd erg leuk en sinds 2017 heb ik van mijn hobby mijn bijbaan gemaakt. Met foto’s kun je de mooiste momenten vast leggen, graag zou ik jouw dierbare momenten vastleggen. Ik heb er niet speciaal voor gestudeerd, sterker nog: ik ben afgestudeerd als leerkracht voor het basisonderwijs. Naast fotograaf ben ik een trotse juf van groep 1/2.

Ondanks dat ‘juf’ zijn niets te maken heeft met fotografie, merk ik wel dat het werken met kinderen, collega’s en ouders invloed heeft op hoe ik contact maak met mijn klanten. Graag stel ik mensen eerst op hun gemak voordat ik foto’s maak. Ook ben ik van mening dat je (kleine) kinderen tijdens familie foto’s of portretten de tijd moet geven aan je te wennen zodat ze lekker zichzelf kunnen zijn.

Voor mij is een foto pas echt waardevol als het moment zo ”echt” mogelijk is. Dus liever geen stijf geposeerde foto’s, maar foto’s waarop je kunt zien dat mensen het echt fijn hebben met elkaar. Daarnaast maak ik mijn foto’s het liefste buiten. Zelf vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ook vind ik het natuurlijke licht van buiten het mooist bij foto’s.

Naast fotografie turn ik twee keer in de week, ben ik dus juf, houd ik van reizen en sporten, ben ik graag buiten, spreek ik graag af met vrienden om wat te drinken of te feesten en kan ik genieten van een avondje op de bank met Netflix.

 

Hopelijk tot snel!

MIJN FAVORIETEN

Citytrips en mooie straatjes met oude pandjes

Onze oppashond Puck <3

Snowboarden

Polaroids en prints

Snorkelen